OVER ONS

CAMPING DE VOS

Wij zijn Camping De Vos, een camping in het hartje van Overijssel. Wij bieden campinggasten de gezelligheid van een camping en combineren dit met leuke activiteiten op ons boerenerf. Hoe leuk is dat!

Onze camping heeft 25 plaatsen verdeeld over vier kampeervelden en 3 rolstoelvriendelijke Boer'n Safaritenten.

Wat voor soort kampeerder je ook bent, voor jou is er bij ons een geschikte plek te vinden.
Ons motto is dan ook: Zorgeloze vakantie voor idereen en voor ieders wat wils.

Camping de Vos in Lemelerveld

EVEN VOORSTELLEN

Wij zijn Remco en Regina de Vos. Trotse ouders van Ruben en Ella en trotse eigenaren van onze mooie boerencamping de Vos. In 2022, tijdens het 25-jarig bestaan van de camping, hebben wij het stokje overgenomen van onze (schoon)ouders Jenny en Bram.

De camping brengt veel gezelligheid en nog meer levendigheid op de boerderij. Wij vinden het leuk dat we op deze manier onze gasten kennis kunnen laten maken met onze koeien en boerderij!

 

ONZE BOERENCAMPING

Onze boerencamping draait al jaren op volle kracht (zie tijdlijn). In 1997 werd de camping opgericht onder de naam Zorg en Hoop, gelijkgenaamd aan de boerderijnaam destijds,
maar sinds 1999 gaan wij door het leven als SVR Camping de Vos.

We hebben al veel campinggasten mogen ontvangen. Het grootste compliment komt van de campinggasten zelf: ze komen met regelmaat terug.

EEN CAMPING VOOR IEDEREEN

Wij willen een camping zijn voor iedereen. Want wat de ideale kampeerervaring van onze campinggast ook is, bij ons kan deze naar wens ervaren worden. De campinggast stelt de kampeerervaring namelijk altijd zelf samen.

Kom tot rust, ervaar de gezelligheid of doe mee met de leuke kampeeractiviteiten,
zoals samen kalfjes voeren, kijken bij geboortes en 's avonds een kampvuurtje maken.
Er is alle ruimte voor rust en ontspanning, maar ook actie en inspanning.
TOEGANKELIJKHEID

Voor iedereen houdt voor ons ook in dat beperkingen van een campinggast, fysieke of geestelijk, geen beperking mogen zijn voor een geslaagde kampeerervaring. Zowel van de campinggast zelf als van zijn of haar familie en vrienden.

Toegankelijkheid van en op onze camping is daarom erg belangrijk. De paden op onze camping zijn toegankelijker gemaakt, we hebben op maat gemaakte accommodatie's
'De Boer'n Safaritenten' en er is een samenwerking met de zorgboerderij.