OMGEVING

VERKEN ONZE OMGEVING

Een prachtige omgeving, dat heeft het Vechtdal jullie te bieden. Ga d'r op uut en ontdek snel de Lemelerberg, de Archemerberg en de Holterberg, al wandelend of met de fiets!

Onze camping ligt aan de rand van het dorp Lemelerveld. Op 1 km zit een grote supermarkt, goede bakkerij, slagerij, kruidvat en een leuke cadeauwinkel.

Wil je een keer makkelijk eten? Je kunt eten halen bij de cafetaria's, afhaalchinees, afhaal pizzaria/shoarma, maar er zijn ook leuke lokale restaurantjes!

WANDELEN

In het Vechtdal kun je met 1300 km aan wandelnetwerk prima uit de voeten. Op eigen iniatief, met een gids of met de handige FeelGood-app ontdek je de Lemelerberg, het Reestdal en het buurtschap Rheeze.
Welke optie je ook kiest, je bent verzekerd van vele landschappen, mooie natuurgebieden en veel geschiedenis van de regio.

En ben je een wandelfanaat, dan is de meerdaagse wandeling van vier dagtochten over het Vechtdalpad echt iets voor jou!

FIETSEN

Pak je liever de fiets of de mountainbike? Dan kun je in het Vechtdal ook genieten. Gebruik de fietsroute netwerkkaart, ga voor de 245 kilometer lange vechtdalroute of kies een van de vele uitdagende mtb-routes.

Leuk voor jong en oud zijn de verhaalpunten. Op 30 plekken in het Vechtdal zijn verhalen te beluisteren over De wilde deerne van Kranenburg, het ontstaan van de Lemelerberg, de Witte Wieven in Dalfsen of de smokkelaars in Vilsterborg. Dat wordt nog eens leuk fietsen! Met behulp dan de digitale routeplanner kun je zelf routes samenstellen of bestaande routes downloaden.

Daarnaast kent onze omgeving veel mooie mbt-routes. Ontdek met je mountainbike de uitdagende routes, welke tot de beste van Nederland horen!

VERHUUR

Heb je geen fiets bij je of maken je beperkingen het moeilijk voor je om de omgeving te ontdekken? Huur dan in het naastgelegen dorp een mountainbike, (race)fiets of duofiets en ga alsnog onbezorgd op pad.

         Wil je een duofiets reserveren? Kijk dan op de site van Duofiets Vilsteren.

  Wil je een mountainbike of fiets huren?
  Bij IJsselbikes Raalte/Dalfsen zijn mountainbikes, kinderfietsen, (elektrische)
  stadfietsen te huur. Deze kunnen worden gebracht naar onze camping.
  Lekker makkelijk!

 

AGENDA

Ben je benieuwd wat er in de omgeving te doen is, kijk dan snel naar de agenda en zorg dat je niks leuks mist.

Ribs & Blues in Raalte

18 t/m 20 mei 2024

Sukerbietenfeest in Lemelerveld

6 t/m 11 augustus 2024

Boerderij Verwendag omgeving Lemelerveld

Datum volgt

Pompdagen in Heino

21 t/m 25 augustus 2024

Stöppelhaene in Raalte

28 aug  t/m 1 september 2024

ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse

3 t/m 6 september 2024

Ommerbissingh in Ommen

Zes opeenvolgende woensdagen in juli en augustus

Blauwe Bogen Dagen in Dalfsen

Vier zomerse vrijdagen in juli en augustus

PLATTEGROND

Onze omgeving biedt voor elk wat wils! van Kaasboerderijen tot Avonturenpark Hellendoorn. Benieuwd wat er verder te doen is in de omgeving? Bekijk dan hier de plattegrond.