ACCOMMODATIES

ACCOMMODATIES

Bij Camping De Vos heb jij keuze uit 25 ruime kampeerplaatsen verdeeld over de hele locatie. Je kan ervoor kiezen te overnachten in je eigen tent, caravan of camper, maar er is ook de mogelijkheid van een bestaande accommodatie: 'de Boer'n Safaritent'. Alle staanplaatsen zijn omringd door struiken en bomen en voorzien van elektriciteit. Verder belangrijk om te weten: camping is autovrij, maar de parkeerplaats is niet ver weg.

De Sequioa-tuin met bloemenpracht

KAMPEERPLAATS

Voor iedere kampeerervaring hebben wij een geschikte plek op onze camping. Lees hier meer over welk veld het beste bij jou wensen past.

Campveld is geschikt voor families en groepen

CAMPERPLAATS

Kom je met een camper? Ook daarvoor hebben wij diverse plekken beschikbaar. Ontdek hier onze verschillende kampeerplekken.

De Boer'n Safaritent geschikt voor onze valide en mindervalide gasten

BOER'N SAFARITENT

Liever kamperen zonder dat je moet inleveren op voorzieningen die je thuis hebt? Of juist op zoek naar een rolstoelvriendelijke accommodatie? Kom dan overnachten in onze Boer'n Safaritent.

Onze arrangementen

Enthousiast over kamperen in de Boer'n Safaritent? Maak je Boer’n kampeerbeleving dan compleet met onze Boer’n Beleving arrangementen.