Kampeerplaatsen

KAMPEERPLAATSEN

Voor iedere kampeerervaring hebben wij een geschikte plek op onze camping.
Kijk hieronder welk veld het beste bij jou wensen past.

Klik hier om de plattegrond van de kampeerplaatsen te downloaden

SEQUOIA-TUIN & BERGZICHT

Opzoek naar een vakantie vol rust en privacy? Dan is een plekje in de Sequoia tuin of Bergzicht iets voor jou. In de Sequoia tuin bevinden zich ruime staanplaatsen voor tenten, caravans en campers, een prachtige sequoia-boom en een grote bloemenpracht. Het Bergzicht is ook geschikt voor tenten, caravans en campers, maar bevindt zich aan de andere kant van de camping. Het veld heeft vrij uitzicht over de landerijen, met op de achtergrond de Lemelerberg en de Archemerberg.

KIDSVELD

Vakantie vieren op het kidsveld voor Camping De Vos is een feest. Ga jij dus met je gezin op vakantie, dan is het Kidsveld het kampeerveld voor jullie. Het veld is geschikt voor eigen tenten, caravans en campers. maar beschikt ook over één vaste accomodatie: Boer'n Safaritent.

In het midden van het veld bevinden zich speeltoestellen, vlak naast het veld kunnen de kinderen naar een grote zandbak met een speeltoestel, een kampvuurplek voor gezellige avonden is op het veld te vinden en als klap op de vuurpijl zijn staan er naast het veld tientallen fietsjes en skelters. Nieuwe vriendjes en vriendinnetjes voor de kinderen en ontspanning voor papa en mama.

Kidsveld en de Boer'n Safaritent op Camping de Vos in Lemelerveld

CAMPVELD

Een kampeervakantie met de camper kan bij ons op het campveld. Vroeger was dit onze paardenbak, maar door de nieuw gelegde verharding is dit de ideale plek voor jouw camper of caravan. Tevens is dit veld geschikt voor families, maar ook voor groepen. Zo sta je gezellig bij elkaar op een kleiner veldje.